неделя, 19 май 2024
Общи условия

Правила за ползване на сайта www.rakurs.bg

§ 1. Цялото съдържание, публикувано на www.rakurs.bg, включващо текстов, снимков и видео материал, представлява обект на авторско право по Закона за авторското право и сродните му права и принадлежи на собствениците на www.rakurs.bg или на външните автори, предоставили ползването му.

§ 2. Всяка форма на ползване на част или цялото съдържание на материали от сайта (включително възпроизвеждане, разпространение, публикуване под всякаква форма и др.) без писмено разрешение на собствениците на www.rakurs.bg е законопрестъпление и ще бъде преследвано от предвидения по закона ред.

§ 3.Собствениците на www.rakurs.bg не носят отговорност за последиците, в т.ч. евентуални искове и вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на www.rakurs.bg Редакцията на www.rakurs.bg не носи отговорност за съдържанието на външни препратки.

§ 4. За достоверността и истинността на съдържанието на предоставените на www.rakurs.bg текстове или снимкови материали от външни автори, www.rakurs.bg не носи отговорност, а изцяло авторите им.

§ 5. www.rakurs.bg отказва да публикува материали, които имат за цел накърняване на правата и доброто име на лица или институции, които водят до извършване на престъпления, които имат насилствен характер или водят към разпалване на вражда или към насилие над личността. (Гл. 2 от Конституцията на България, чл. 32, т. 2)

§ 6. Настоящите общи условия имат обвързващо действие в отношенията между всеки потребител на сайта www.rakurs.bg и информацията и услугите, публикувани в него. Тези общи условия представляват договореност (ДОГОВОР) между всеки потребител на сайта и собствениците му, с който получава правото да използва безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели при спазване на условията, описани в настоящите правила. Чрез достъпа до интернет страницата, всеки потребител се съгласява да бъде обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, като се задължава да ги спазва.


Сподели в социалните мрежи
Компасът на мъдростта

Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от онова, на което си способен.
Гренландска поговорка


Българска народна банка
  • usd 1 USD = 1.83457
  • gbp 1 GBP = 2.29396
  • chf 1 CHF = 1.83096

Тераса, 1996
Иван Попов

Добави ме!


Къде ще прекарате коледните и новогодишните празници?

На хижа в планината
Вкъщи със семейството ми
С приятели в заведение
Ще празнувам с родителите ми
На работа

Гласувай
[Виж резултатите]

   "Пойнт Бургас" - информационен дайджест
   Градското списание
   "Лира" - Литературно-рекламна агенция
   вестник "Култура"
   вестник "Сега"
   www.drugotokino.bg
   www.webcafe.bg


Начало      За нас      Реклама      Контакти      Партньорски връзки      Общи условия     
© Rakurs 2011 - 2019
Ракурс - повече от новините!