четвъртък, 07 декември 2023
Общи условия

Правила за ползване на сайта www.rakurs.bg

§ 1. Цялото съдържание, публикувано на www.rakurs.bg, включващо текстов, снимков и видео материал, представлява обект на авторско право по Закона за авторското право и сродните му права и принадлежи на собствениците на www.rakurs.bg или на външните автори, предоставили ползването му.

§ 2. Всяка форма на ползване на част или цялото съдържание на материали от сайта (включително възпроизвеждане, разпространение, публикуване под всякаква форма и др.) без писмено разрешение на собствениците на www.rakurs.bg е законопрестъпление и ще бъде преследвано от предвидения по закона ред.

§ 3.Собствениците на www.rakurs.bg не носят отговорност за последиците, в т.ч. евентуални искове и вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на www.rakurs.bg Редакцията на www.rakurs.bg не носи отговорност за съдържанието на външни препратки.

§ 4. За достоверността и истинността на съдържанието на предоставените на www.rakurs.bg текстове или снимкови материали от външни автори, www.rakurs.bg не носи отговорност, а изцяло авторите им.

§ 5. www.rakurs.bg отказва да публикува материали, които имат за цел накърняване на правата и доброто име на лица или институции, които водят до извършване на престъпления, които имат насилствен характер или водят към разпалване на вражда или към насилие над личността. (Гл. 2 от Конституцията на България, чл. 32, т. 2)

§ 6. Настоящите общи условия имат обвързващо действие в отношенията между всеки потребител на сайта www.rakurs.bg и информацията и услугите, публикувани в него. Тези общи условия представляват договореност (ДОГОВОР) между всеки потребител на сайта и собствениците му, с който получава правото да използва безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели при спазване на условията, описани в настоящите правила. Чрез достъпа до интернет страницата, всеки потребител се съгласява да бъде обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, като се задължава да ги спазва.


Сподели в социалните мрежи
Компасът на мъдростта

Не убивай комар с меч.
Конфуций


Българска народна банка
  • usd 1 USD = 1.83457
  • gbp 1 GBP = 2.29396
  • chf 1 CHF = 1.83096

Тераса, 1996
Иван Попов

Добави ме!


Къде ще прекарате коледните и новогодишните празници?

На хижа в планината
Вкъщи със семейството ми
С приятели в заведение
Ще празнувам с родителите ми
На работа

Гласувай
[Виж резултатите]

   "Пойнт Бургас" - информационен дайджест
   Градското списание
   "Лира" - Литературно-рекламна агенция
   вестник "Култура"
   вестник "Сега"
   www.drugotokino.bg
   www.webcafe.bg


Начало      За нас      Реклама      Контакти      Партньорски връзки      Общи условия     
© Rakurs 2011 - 2019
Ракурс - повече от новините!